Modern-Expo презентували свій продукт на міжнародній виставці ритейлу

19 Лютого 2020, 18:44
1299

Компанія «Modern-Expo» бере участь у наймасштабнішій виставці у світі ритейлу «Euroshop 2020» у Дюссельдорфі.

Вже третій день поспіль стенд компанії відвідують потенційні клієнти з усього світу. Компанія презентувала нове обладнання для традиційних продуктових зон – випічки, фруктів та овочів, а також вина. Також презентували інноваційні рішення для логістики, касової зони, доставки останньої милі та управління магазином. 

Презентовані продукти вже подивилося більше двох тисяч відвідувачів виставки. У наступні два дні «Euroshop» компанія очікує не меншої кількості зацікавлених.

«Цього року наша компанія показала, хто є лідером на ринку, і хто створює класні ідеї, які можна побачити у нас на стенді. Це оцінили клієнти, друзі і партнери. Я щасливий, що нам вдалося зібрати докупи найталановитіших людей, об'єднати їх ідеєю та філософією «WE CREATE RETAIL NEW». Люди, які працюють в нашій команді, створюють круті трендові речі, і задають тренд. Кількість гостей на нашому стенді, інтерес до наших продуктів, до наших ідей, нашого дизайну шалений. Це найкраще підтвердження того, що в нас крута команда», – емоційно розповів у відеозвіті генеральний директор Modern-Expo Петро Пилипюк.

Пропонуємо і нашим читачам переглянути відео. 

Читайте також: Modern-Expo: з нуля до міжнародної компанії з клієнтами в 70 країнах

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024