Реконструкцію басейну у «Лісовій пісні» розпочнуть у 2020 році

21 Лютого 2020, 10:18
Реконструкцію басейну у «Лісовій пісні» розпочнуть вже цього року 1247
Реконструкцію басейну у «Лісовій пісні» розпочнуть вже цього року

Новий проєкт – реконструкцію лікувального санаторію «Лісова пісня», який на початку року включили до переліку об’єктів, що фінансуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, підтримали у Міністерстві розвитку громад та територій України.

Про це стало відомо під час засідання Комісії для оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), яка сьогодні відбулась у місті Києві, йдеться на сайті Волинської ОДА.

Проєкт «Реконструкції лікувального корпусу № 4 з розширенням (добудова басейну, спортзалу та перехідної галереї) Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» в селі Гаївка Шацького району фінансуватиметься за кошти ДФРР та обласного бюджету.

Нагадаємо, що на початку каденції голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко відвідав санаторій «Лісова пісня», що у селі Гаївка Шацького району, оглянув будівлі, що потребують ремонту. Ще тоді директорка закладу Руслана Дибель, розповідаючи про санаторій, зауважила, що деякі ремонтні роботи їм вдається робити власними силами, однак будівництво басейну і утеплення будівель потребують суттєвого фінансування, якого у закладу немає. Раніше «Лісова пісня» подавала проєкт на розгляд регіональної комісії по ДФРР, однак – без успішно. Тоді керманич краю пообіцяв посприяти будівництву штучної водойми. 

Зазначимо, що інвестиціний проєкт «Реконструкція лікувального корпусу № 4 з розширенням (добудова басейну, спортзалу та перехідної галереї) Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» в с. Гаївка Шацького району пройшов відбір шляхом голосування на веб-сайті «Он-лайн платформа Мінрегіону» та набрав найбільшу кількість балів, що збільшило ймовірність його включення до переліку об'єктів, які фінансуватимуться з ДФРР.

Читайте також: Скільки державних коштів витратять на дороги у Волинській області цьогоріч



Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024