На Іваничівщині хочуть повернути два гектари землі у власність держави

27 Лютого 2020, 17:59
Земля 994
Земля

Власник орендованої ділянки у Поромівській сільраді Іваничівського району заборгував місцевому бюджету понад 233 тисяч гривень.

Тому, земельну ділянку, вартістю понад 2,6 мільйона гривень, хочуть повернути державі, – інформує пресслужба прокуратури Волині.

Іваничівський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури звернувся до суду із позовом в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в області, аби розірвати договір оренди землі, стягнути з недобросовісного орендаря заборговану орендну плату та повернути державі земельну ділянку вартістю 2,6 мільйони гривень на території Поромівської сільської ради.

Прокурори з’ясували, що громадянин, систематично порушуючи умови договору, заборгував місцевому бюджету понад 223 тисяч гривень за оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення площею 2,07 гектара.

Попри вжиті Головним управлінням Держгеокадастру у Волинській області та сільською радою заходи, заборгованість лише зростала.

У ситуацію втрутилася прокуратура і в суді прокурори вимагатимуть розірвання договору оренди, стягнення боргу та повернення земельної ділянки державі.

Читайте також: В Україні виявили шахрайський фіктивний банк

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024