Волинська птахофабрика запустила школу «EpikurLifeSchool»

03 Березня 2020, 14:41
1142

У Володимирі-Волинському відбулася презентація соціального проєкту місцевої птахофабрики під назвою «EpikurLifeSchool», він передбачає навчання дітей співробітників підприємства у вихідні дні.

Проєкт презентували 1 березня. Про це повідомили на сторінці Epikur.Володимир-Волинський.

Мета двомісячного навчання – навчити дітей жити в сучасному світі: фінансова грамотність, лідерства, поводження у соціальних мережах, здоровий спосіб життя та навіть писати власні проекти.

Читайте також: Чим відрізняється м’ясо «без антибіотиків» та «вирощене без антибіотиків»

Як розповіли самі організатори, планували зробити лише одну групу, але охочих було набагато більше, тому їх буде дві. А загалом у першій школі будуть навчатися 22 дитини віком від 10 до 13 років.

«У нас було перше святкове знайомство із нашими учнями, а вже з наступної неділі розпочинаємо серйозне навчання! Буде цікаво та дуже інформативно! #ЕнергіїВистачитьНаВсе», – йдеться у повідомленні.

Також додають організатори, що відразу після презентації школи, отримали чималу кількість звернень від батьків міста, щоб їх дітей також включити в групи. Враховуючи таку кількість прохань, організатори розглядатимуть можливість долучення до навчань усіх охочих під час наборів на наступні курси.

Читайте також: «Наші успіхи не дають спокою конкурентам», – Епікур​​​​​​​








 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024