Цьогоріч аварійна служба «Волиньгазу» опрацювала  майже дві тисячі викликів

04 Березня 2020, 17:17
1134

 

Лише від початку 2020 року аварійна служба 104 «Волиньгазу» відреагувала майже на дві тисячі викликів від споживачів Волині.

В середньому за одну добу аварійно-диспетчерська служба отримує понад 30 викликів. Про це повідомили у газовій компанії

Основною причиною звернень є витоки газу. За два місяці 2020 року аварійні бригади виявили та ліквідували близько 1400  витоків у будинках споживачів  Волинської області та понад 470 – у Луцьку.

«Несправність газового обладнання, його самовільне встановлення і ремонт особами, котрі не мають на це права – основні причини, через які відбуваються витоки газу. Споживачі блакитного палива часто нехтують елементарними правилами безпеки, а це може призвести до фатальних наслідків. Окрім частих викликів про витоки газу, ще є виклики про пошкодження системи ГРМ та пожежі», – зазначив  начальник АДС АТ «Волиньгаз»  Валентин Киричук.

Бригади «104» постійно  вдосконалюють свої фахові навички в реальних умовах:  беруть участь у змаганнях газових аварійних служб, а також у тренувальних навчаннях з іншими службами екстреного реагування. Адже саме від рівня професійної майстерності залежить швидкість та якість реагування фахівців аварійно-диспетчерської служби «Волиньгазу» в екстрених ситуаціях.

Аварійно-диспетчерська служба «Волиньгазу» працює 24 години на добу, сім днів на тиждень. Якщо ви відчули запах газу у квартирі, потрібно негайно викликати аварійну службу за номером «104», а до прибуття бригади діяти за вказівками  диспетчера.

Читайте також: Фахівці «Волиньгаз» виявили три крадіжки газу за допомогою відеозонду

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024