Іноземний експерт оцінив муніципальні інвестиції на Дубенщині

05 Березня 2020, 18:02
801

У Дубні відбулась зустріч з представниками компанії Деніш Енерджи Менеджмент, яка виконує дослідження в рамках контракту відповідної Європейської комісії – експертом проекту «Дослідження муніципальних інвестицій щодо енергетики, клімату та навколишнього середовища в країнах Східної Європи» Рафалом Станеком та місцевим експертом Віталієм Волковим.

З представниками іноземної компанії зустрілись заступник міського голови Ольга Ляшенко, менеджер Проекту «Теплі школи та садочки – запорука здоров’я дітей: комплексний проект з підвищення енергоощадливості освітніх закладів міста Дубно» Юрій Момотюк, відповідальні працівники міської ради зустрілись у вівторок, 3 березня, в малій залі засідань міської ради. Про це повідомляють на сторінці Дубенської міської ради у фейсбуці. 

Метою візиту експертів до Дубна стало дослідження використання муніципальних інвестицій, оцінка ефективності застосування різноманітних фінансових інструментів та формування рекомендацій для майбутньої інвестиційної допомоги зі сторони Європейського Союзу.

Заступник начальника управління економіки і власності Дубенської міської ради Ігор Москалюк презентував успішно реалізовані у місті Дубно інвестиційні проекти у сфері відновлювальної енергетики та енергоефективності. 

Також під час зустрічі обговорили проблеми, які виникають на шляху втілення інвестиційних проектів, зокрема, недоліки галузевого законодавства, невідповідність проектних умов та пропозицій, розміри співфінансування проектів, недобросовісність виконавців робіт та послуг тощо.

У рамках візиту сторони окреслили перспективи реалізації комплексних інвестиційних проектів, які б відповідали потребам та інтересам міста, визначили можливі джерела фінансування проектів.

Читайте також: Волинь забудовують швидкими темпами

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024