На Ратнівщині затримали українця з контрабандою, вартістю 163 тисячі гривень

10 Березня 2020, 14:32
Контрабандна техніка 1029
Контрабандна техніка

На митному посту «Доманове» працівники Волинської митниці Держмитслужби виявили незадекларовані електронні тахеометри, загальною вартістю 163 тисячі гривень.

Про це повідомляє пресслужба митників.

У п’ятницю, 6 березня, прямуючи з Республіки Білорусь в Україну, в зону митного контролю митного поста «Доманове» Волинської митниці Держмитслужби по смузі руху «зелений коридор», заїхав автомобіль марки «Mercedes-Benz Sprinter».

Після повного митного огляду автомобіля, працівники митниці виявили в особистих речах електронні тахеометри «SOKKIA», загальною вартістю 163 тисяч гривень.

Таким чином, громадянин України намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, ввезти товар на митну територію України. Працівники Волинської митниці Держмитслужби, склали протокол про порушення митних правил, а товар вилучили до прийняття рішення судом по суті справи.

Читайте також: Через «Устилуг» хотіли провезти «нелегальні» гаджети



Контрабандна техніка
Контрабандна техніка

Контрабандна техніка
Контрабандна техніка

Контрабандна техніка
Контрабандна техніка

Довідково:

Тахеометр – електронно-оптичний інструмент, що використовується у сучасній геодезії, призначений для вимірювання горизонтальних і вертикальних кутів, віддалей та перевищень, тобто для виконання планово-висотної зйомки місцевості полярним способом (за матеріалами Вікіпедії).

Читайте також

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024