Делегація з Федерації роботодавців автомобільної галузі відвідала «Богдан Моторс»

16 Березня 2020, 15:47
1392

Олег Боярин, голова Федерація роботодавців автомобільної галузі в рамках проведення виїзного Експортного комітету Федерація роботодавців України, та інші представники ФАУ відвідали Луцький автоскладальний завод №1 «Богдан Моторс», що входить до складу Bogdan Corporation який створює сучасний екологічний транспорт.

Візитери побачили процес створення 12-метрового електробуса, пасажиромісткість якого становитиме не менше 80 пасажирів. «Корпорація Богдан» вже має досвід виготовлення електробусів, а саме для польського та французького ринків. Про це повідомляють на сторінці Федерації роботодавців автомобільної галузі у фейсбуці. 

Також на заводі виготовляються сучасні та безпечні шкільні автобуси. І це вже не кажучи про всім відомі тролейбуси та автобуси, які курсують на більшості міських маршрутів України та продовжують поповнювати парк громадського транспорту.

ФАУ активно працює над тим, щоб створити регуляторні умови, які допоможуть українським виробникам громадського транспорту мати переваги при здійсненні державних закупівель. А також над створенням вигідних умов для виробництва екологічного електротранспорту в країні.

«Дуже хотілося б, щоб такі потужні підприємства, як Луцький автоскладальний завод №1, працювали в Україні не в супротив обставин, як наразі, а завдяки цілеспрямованій державній політиці», – йдеться у дописі. 

Читайте також: Для школярів села Підгайці куплять два автобуси від «Богдан Моторс»




 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024