У Володимирі підприємці не платитимуть оренду за користування комунальним майном

18 Березня 2020, 15:00
Орендна плата за користування міським комунальним майном 844
Орендна плата за користування міським комунальним майном

У Володимирі-Волинському підприємці тимчасово не платитимуть орендну плату за користування міським комунальним майном.

Таке рішення прийняли депутати міської ради, – повідомляє на своїй сторінці у фейсбуці перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

«Підприємці, які змушені обмежити роботу на час карантинних заходів у Володимирі-Волинському, не повинні сплачувати оренду за користування комунальним майном!

Депутати міської ради вирішили на час карантину призупинити нарахування орендної плати та компенсації за надані комунальні послуги суб’єктів господарювання, що орендують приміщення міської комунальної форми власності у закладах освіти, фізичної культури і спорту, управління освіти, молоді та спорту та інші. Таке рішення було прийняте сьогодні під час сесії міської ради», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, у Володимирі вживають додаткові заходи щодо боротьби з коронавірусом.

16 березня у Володимир-Волинській міській раді відбулося позачергове засідання міської постійно діючої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під час якого обговорили хід виконання заходів щодо запобігання на території міста гострої респіраторної хвороби, спричиненої COVID-19.

Читайте також: Штраф та обмеження волі: що «світить» за порушення правил карантину

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024