Луцькій міській лікарні та пологовому будинку дадуть понад мільйон гривень на дезінфікуючий розчин

25 Березня 2020, 14:20
Дезінфекція 954
Дезінфекція

Луцькій міській клінічній лікарні та пологовому будинку направлять понад мільйон гривень на придбання дезінфікуючих засобів.

Рішення про перерозподіл бюджету Луцької тергромади прийняли під час засідання виконкому 24 березня.

Відповідно збільшать поточні видатки по запобіганню поширення коронавірусу в сумі 1,04 мільйона гривень, з них для: КП «Луцька міська клінічна лікарня» – 771,3 тисячі гривень, КП «Луцький клінічний пологовий будинок» – 270 тисяч гривень.

«На позаминулій сесії ми виділяли кошти на Центри первинної медичної допомоги – понад мільйон гривень. Пропонуємо ці кошти перерозподілити на Луцьку міську клінічну лікарню та на пологовий будинок для придбання дезінфікуючих засобів», – наголосила Лілія Єлова.

І враховуючи те, що не надходять кошти на придбання інсуліну, а цей препарат потрібно закуповувати, то пропонують направити на це кошти за рахунок забезпечення населення пільговими медикаментами.

«Хоча ці кошти завжди нам надходили з державного бюджету. Але сьогодні, на жаль, цих коштів немає», – додала керівниця департаменту фінансів.

Тобто збільшать видатки  на забезпечення відшкодування вартості рецептів для безкоштовного отримання препаратів інсуліну інсулінозалежними хворими в сумі 800 тисяч гривень.

Читайте також: У Луцьку виділили мільйон гривень на дезінфекцію та санітарну обробку

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024