Луцькрада просить «Модерн-Експо» призупинити роботу 

25 Березня 2020, 13:50
Луцькрада просить «Модерн-Експо» призупинити роботу  1559
Луцькрада просить «Модерн-Експо» призупинити роботу 

У Луцькій міській раді звернулися до керівника «Модерн-Експо» Петра Пилипюка з проханням розглянути можливість тимчасового зупинення виробничих потужностей на період карантину.

Відповідне звернення опубілкували на сайті міськради. 

У тексті документу йдеться про те, що на підприємстві працює багато лучан і надходять постійні дзвінки на гарячу лінію Луцької міської ради з пропозиціями тимчасового зупинення роботи підприємства, аби запобігти можливому поширенню коронавірусної інфекції.

Читайте також: Луцький «Богдан» може припинити роботу через нестачу комплектуючих з Європи

Коментарі
25 Березня 2020, 16:06
Якщо міськрада пропонує зупинку підприємства, то нехай візьме на себе зобов'язання по всіх збитках. А вони точно будуть не лише для тих 2000 людей, які там працюють.<br/>Ви хоча раз там були? Стерильніше, ніж в луцьких лікарнях і магазах, де ж ми так любимо пошаритися навіть у вперіод карантину
25 Березня 2020, 16:13
та міська рада і 100-ї частини не зробила для запобігання/розповсюдження захворювання коронавірусом в порівняні з тим, скільки зробили власники даного підприємства!!! Ось зараз соромно з міську владу(
25 Березня 2020, 16:16
Якби всі підприємства ставились до беспеки своїх працівників як Модерн-Експо то і карантину не треба було б.<br/>А п. Пустовіт краще б подумав про своїх містян, котрих хоче залишити без шматка хліба.
25 Березня 2020, 16:19
Не розумію, навіщо зупиняти виробництво, навіщо позбавляти людей заробітку. Там же я чув, без маски не зайти, на роботу їх возять, є доставка їжі.
25 Березня 2020, 16:34
Луцька міська рада повинна краще володіти інформацією, якщо називає себе місцевою владою. На цьому підприємстві засоби захисту працівників вище ніж будь-де по регіону, а може й по Україні. Індивідуальні засоби захисту (рукавички, маски, дезінфектори), температурний скринінг, довіз у окремих дезінфікованих автобусах, постійне прибирання та дезінфекція приміщень, зменшення концентрації працівників (більшість офісних працівників на віддаленій роботі, стан здоров'я яких до речі теж моніториться, щоб виявити потенційну небезпеку та локалізувати її) безпечне харчування у індивідуальних ланч-боксах, навіть замовлення продуктів для родин працівників. Це підприємство робить для безпеки та благополуччя набагато більше ніж міська влада.
25 Березня 2020, 16:44
Нехай ті декілька працівників, які звертались в міськраду (якщо вони дійсно є, а не були вигадані міськрадою як привід для цього звернення), візьмуть відпустку на період карантину і сидять вдома. Переважна більшість працівників хочуть продовжувати працювати і заробляти кошти. Зважаючи на заходи безпеки, які запроваджені на підприємстві, більший ризик підхопити вірус під час походу в магазин. До речі, чому працює Епіцентр і Нова лінія? Там хіба продають товари першої необхідності? Чому ж тоді пан Пустовіт звертається із своїми рекомендаціями саме до Модерн-Експо?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024