У Рівному курсуватиме спецтранспорт

25 Березня 2020, 18:00
977

З 26 березня у Рівному припиняється рух громадського транспорту. Однак частина тролейбусів та маршруток все ж курсуватимуть.

Вранці та ввечері вони здійснюватимуть спеціальні перевезення – доставлятимуть на роботу рівнян, які забезпечують життєдіяльність міста. Про це інформує Рівненська міська рада.

Читайте також: На Рівненщині чимала кількість хворих на коронавірус, – Роман Сафонов

Виконуватимуться спеціальні перевезення з 06:00 до 10:00 години та з 16:00 до 20:00 години. В інший час доби їх не буде на вулицях міста. Спецтранспорт курсуватиме за тими ж маршрутами, що і звичайний громадський транспорт.


 

У салон спеціального транспорту можна буде зайти лише з перепустками або службовими посвідченнями.

Категорії громадян, яким дозволено проїзд спецтранспортом за умови наявності посвідчення: медичні працівники – з посвідченнями працівника закладу охорони здоров'я з фото, підписом та печаткою керівника закладу. ДСНС, Нацгвардійці, військові, працівники правоохоронних органів та судової системи - службові посвідчення.

Громадяни, які працюють у продовольчих магазинах, комунальних службах, повинні мати відповідні перепустки у транспорт, їх надасть Управління транспорту та зв’язку.

Перевезення будуть здійснюватись із дотриманням карантинних заходів: у маршрутних таксі – 10, у великогабаритному транспорті – 20 осіб у засобах індивідуального захисту. Проїзд платний.

Також, керівництво фірм, підприємств та організацій, які в період карантину забезпечують життєдіяльність міста, повинні звернутися в Управління транспорту та зв’язку для отримання спеціальних перепусток. Такі нововведення запроваджуються лише на період дії карантинних заходів.

Читайте також: Ніхто не рахує, скільки рівнян повернулося з-за кордону

Карантин у Рівному: безлюдні зупинки, поодинокі тролейбуси і дитмайданчики 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024