Острозький ринок запрацював у Viber

30 Березня 2020, 10:07
5682

На Рівненщині підприємці запрацювали онлайн.

Чат «Агроринок Острог Нетішин» створили місцеві підприємці у розпалі карантину.

Спільнота уже налічує понад 300 учасників і ця кількість постійно збільшується.

«Спільнота формується для полегшення продажів продуктів харчування між містом і селом. Регіон Острог Нетішин. Ну і ближні села звичайно…», – пояснюють адміністратори спільноти.

У чаті пропонують і шукають різноманітні товари. Навіть більше, можна зустріти рекомендації певних товарів і продавців від покупців, які вже здійснювали покупки за допомогою спільноти.

Адміністратори чату просять продавців вказувати наявність і ціни товару, контактні дані, а деталі з’ясовувати у приватних повідомленнях.

Щоб знайти спільноту достатньо у пошуку додатку Viber ввести фразу «Агроринок Острог Нетішин» або перейти за посиланням.

Нагадаємо, місцеві підприємці у розпалі карантину створили чат «Луцький ринок онлайн» у Viber, у якій на момент публікації новини від Бізнес.Району було 700+ учасників, а за кілька годин опісля спільнота зросла більш як удвічі. Зараз у групі понад 10 тисяч чоловік і ця кількість збільшується з кожним днем.

Також у Facebook створили групу Збережемо малий бізнес - Продажі з доставкою, де об'єдналися луцькі підприємці, які готові постачати свої товари клієнтам додому. За цим прикладом у місті Горохів створили таку ж групу. Активізувалася онлайн-торгівля і в місті Рожище.

Додамо, що редакція Бізнес.Району закликає підтримати місцевих підприємців. Це можна зробити, якщо віддасте перевагу покупкам у земляків. Також можна підтримати інформаційно: встановлюйте рамки на аватарки у Facebook Купуй у волинян. Підтримай своїх. Також редакція на період карантину готова розміщувати рекламу від волинських підприємців за мінімальними цінами. Звертайтеся за телефонами 06641 2 28, 0661293400 або пишіть на пошту [email protected].

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024