Робота онлайн, вхід по одному: як працює шацький бізнес у період карантину

30 Березня 2020, 13:56
2080

У період карантину в Шацьку працює лише частина магазинів, більшість із яких – продуктові.

На дверях майже на усіх промислових магазинів красуються вивіски з написами «Карантин» та номерами телефонів, за якими можна зв'язуватися з продавцями чи власниками в разі потреби.  

Проте деякі підприємці знайшли вихід із ситуації, освоюючи новий для себе вид продажу. Зокрема, деякі магазини створили свої групи у вайбері, інші – у соцмережах фейсбук та інстаграм. 

Таким чином шацькі підприємці пропонують покупцям обрати товар із доставкою додому.

Деякі магазини ж відкриваються лише за дзвінком потенційних покупців: адже на носі – Великодні свята, і жителі району, зважаючи на карантин, більшість часу приділяють ремонту та генеральному прибиранню у будинках. 

Покупців у такі магазини пускають або ж по одному (не дозволяють перебувати у приміщенні більше трьох осіб), або ж продавець виходить сам до покупців, якщо їм потрібно про щось запитати чи проконсультуватися. 

Нагадаємо, у період карантину тимчасово зупинив роботу Шацький ринок. Після кількаденної перерви відновив роботу популярний у Шацьку магазин «Копійочка». Працюють «по дзвінку» магазини будівельних матеріалів, промислових товарів. 

Продуктові магазини працюють у звичайному режимі, лише діють обмеження на перебування певної кількості осіб у приміщенні. Ажіотажу на продукти харчування немає.









Читайте також: Магазин «Іграшки» та «Ньютончик» розпочинають доставку товарів

Одна людина на 10 квадратних метрів: у Шацьку вводять обмеження для магазинів, аптек, банків

Карантин у Шацьку: вулиці без людей та стоянки без автівок

В Шацьку закривають ринок, а церквам рекомендують обмежити проведення богослужінь

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024