Підприємці не платитимуть оренду «Луцьким ринкам» за період карантину

31 Березня 2020, 10:03
Центральний ринок 886
Центральний ринок

На період карантину КП «Луцькі ринки» не буде стягувати плату за оренду торгового місця з підприємців, з якими є чинні договори і які призупинили свою діяльність на час карантину.

Про це у фейсбуці повідомив радник мера Ігор Поліщук.

«Останніми днями до нас звертається чимало підприємців з ринків міста щодо стягнення плати за оренду торгового місця. Повідомляємо, що власники ринків згідно нещодавно прийнятого закону звільнені від сплати податку на землю, орендної плати за землю та податку на нерухомість, а тому з точки зору фінансової спроможності цілком можуть не нараховувати плату за оренду торгового місця, до чого ми їх і закликаємо», – йдеться у дописі.

«Також від імені міської ради звертаємося до орендодавців, що здійснюють діяльність в нашому місті, долучитися до тих підприємств й підприємців, які об'єднуються, щоб пережити кризу й допомагають один одному й просимо не нараховувати орендарям, що призупинили діяльність у зв'язку з карантином орендну плату за час вимушеного простою», – зауважив Поліщук.

Окрім того, на період карантину власників рекламних конструкцій звільнять від плати за розміщення зовнішньої реклами, орендарів комунальних приміщень – від орендної плати за приміщення, власників МАФів – від плати за користування окремими конструктивними елементами благоустрою у разі, якщо діяльність дійсно призупинена.

Читайте також:

 

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024