У житлових будинках Луцька встановлюють індивідуальні теплопункти

01 Квітня 2020, 18:05
У житлових будинках Луцька встановлюють індивідуальні теплопункти 1017
У житлових будинках Луцька встановлюють індивідуальні теплопункти

У житлових будинках мікрорайону Завокзальний триває реалізація проєкту «Модернізація системи централізованого теплопостачання міста Луцька».

У його рамках планують встановлення більше 200 ундивідуальних теплових пунктів у багатоквартирних будинках нашого міста. Про це інформує прес-служба «Луцьктепла».

Нині ДКП «Луцьктепло» та італійська компанія «AMARC DHS», яка є підрядником, виконують роботи із закупівлі, монтажу, випробування, введення в експлуатацію 247 простих і 7 повних індивідуальних теплових пунктів.

Напередодні із мешканцями житлових будинків Завокзального мікрорайону провели зустрічі задля отримання від них згоди на проведення будівельно-монтажних робіт зі встановлення ІТП в житлових будинках.

Підприємство отримало 91 заяву на встановлення ІТП, два звернення про відмову від встановлення системи автоматичного регулювання подачі теплоносія в житлових будинках (просп. Відродження, 28, вул. Кравчука, 18). Згідно поданих заяв ДКП «Луцьктепло» безкоштовно підготувало та передало Підряднику 63 зразки технічних умов на встановлення ІТП.

На 25 об’єктах підрядник (із залученням субпідрядної організації) виконав підготовчі роботи з облаштування приміщень теплових пунктів.

Завод підрядника закупив комплектуючі на виготовлення перших 80 теплових підстанцій,  а 25 теплових підстанцій вже повністю змонтували, випробували та підготовили до відправки на будівельні майданчики.

Готується проєктно-кошторисна документація для перших 20 об’єктів. Замовник і Підрядник спільно погодили позиції щодо здійснення поставок обладнання в Луцьку, сформували план закупівель для безмитного ввезення обладнання з-за кордону. Роботи виконуються згідно графіка.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024