Лучани просять дозволити працювати EVA під час карантину

01 Квітня 2020, 13:36
EVA 2669
EVA

Мешканці Луцька просять місцеву владу дозволити працювати EVA на території міста та області з метою забезпечення мешканців засобами гігієни та дезінфекції.

Відповідне звернення зареєстрував на сайті місцевих петицій Сергій Ковтун.

Мережа магазинів EVA здійснює торгівлю засобами гігієни, дезінфікуючими засобами, засобами прибирання для дому та обробки будь-яких поверхонь, креми для рук (необхідні під час користування засобами на спиртових складових), засобами першої необхідності по догляду та гігієни дітей, мам та майбутніх мам, засобами гігієни порожнини рота, а також багатьма іншими засобами, які дозволяють дотримуватись не тільки особистої гігієни, але й виконувати всі приписи МОЗ України та ВООЗ по запобіганню поширення хвороби.

Для безпеки покупців та персоналу у магазинах EVA запроваджено суворий протиепідемічний режим. Зокрема, запроваджено щоденний температурний скринінг працівників (усіх, з температурою вище 36,9 градуси та/чи з ознаками респіраторних захворювань негайно відправляють на самоізоляцію для виклику лікаря).

Окрім того, проводиться медичний (санітарний) огляд та декілька разів на день дезінфекція та обробка приміщень дезінфікуючими засобами. Для покупців діє вимога щодо обов’язкового находження в магазині в захисній масці та не більше 10 осіб (на касі – 5) на відстані не менше 2 метрів один від одного.

До кінця збору підписів залишилося 12 днів. Станом на 1 квітня петицію підписали 215 осіб з 300 необхідних.

Підтримати петицію можна за посиланням  https://www.e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/1460.

Читайте також: Для луцьких лікарів виділять півтора мільйона гривень

 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024