У Дубні ринкам не дозволяють відновлювати роботу

01 Квітня 2020, 17:22
1224

Після поставнови МОЗ про дозвіл роботи ринків до міської ради Дубна масово почали надходити звернення місцевих підприємців щодо можливості відновлення торгівлі на ринках міста у період карантинних заходів.

З цього приводу міський голова Василь Антонюк заявив, що ринки міста Дубна за своїми технічними та якісними характеристиками не відповідають умовам ведення торгівлі, які визначені (передбачені) у Постанові Головного державного санітарного лікаря України від 30 березня 2020 року № 5 «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (СOVID-19) в місцях торгівлі». Про це інформують на сторінці Дубенської міської ради у фейсбуці. 

Тому попереднє рішення Комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Дубно про заборону торгівлі на ринках міста у період здійснення карантинних заходів залишається в силі.

Міський голова додав, що не можна у такий небезпечний для людей час іти на смертельний ризик. Адже робота ринків, де завжди збирається велика кількість і місцевих мешканців, і приїжджих, несе загрозу масового зараження дубенчан коронавірусом. Тому міський очільник, дбаючи про здоров’я людей, ніколи на такий крок не піде.

Читайте також: На Дубенщині дезінфікують зупинки громадського транспорту

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024