У Шацьку поліцейські перевіряють магазини

06 Квітня 2020, 10:40
У Шацьку поліцейські перевіряють магазини 796
У Шацьку поліцейські перевіряють магазини

Працівники Шацького відділення поліції перевіряють, чи дотримуються підприємці карантинних заходів.

Про це йдеться на сторінці Шацьких правоохоронців у фейсбуці.

«Працівниками Шацького відділення поліції проводяться заходи щодо контролю за виконанням суб'єктами підприємницької діяльності вимог встановлених Кабінетом Міністрів України обмежень під час карантину. Вже перевірено 38 об'єктів господарювання, вказані заходи триватимуть і надалі», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, у Шацькій ОТГ приступив до роботи поліцейський офіцер громади, в обов'язках якого – слідкувати за дотриманням представниками населення умов карантину, оголошеного в результаті поширення в Україні коронавірусу. Зі слів Богдана Штандера, в магазині на площі 10 м кв. може перебувати один відвідувач, а дистанція між людьми повинна становити не менше 1,5 метра.

Читайте також: Одна людина на 10 квадратних метрів: у Шацьку вводять обмеження для магазинів, аптек, банків

30 березня поліцейський побував у селі Мельники, де здійснив перевірку торгових об’єктів і нагадав власникам і продавцям нові правила роботи з покупцями. Порушень у жодному магазині не виявив. Також офіцер навідався до осіб, котрі нещодавно приїхали з-за кордону і перебувають на самоізоляції.

До речі, до закриття кордонів у Шацьку ОТГ прибуло 59 заробітчан, які працювали за межами країни. Інформація щодо їх кількості щодня оновлюється. Новий «шериф» має слідкувати, щоб вони не порушували режиму самоізоляції і залишалися вдома.

Зараз, коли вся поліція, у зв’язку з карантином, перебуває на посиленому режимі служби, робочий день Богдана Штандера триває не з 9:00 до 18:00, а з 8:00 до 20:00. Проте він наголошує, що є доступним для людей цілодобово.



Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024