Авто із контрафактом, яке затримали у Володимирі, прямувало до кордону із Польщею

06 Квітня 2020, 13:25
1008

У Володимирі-Волинському вилучили контрафактні цигарки, вартістю понад 300 тисяч гривень.

Таким чином триває системна протидія волинських правоохоронців незаконному обігу контрафактних товарів в області, – інформує пресслужба прокуратури області.

За дорученням Володимир-Волинської місцевої прокуратури працівниками поліції та оперативно-розшукового відділу Львівського прикордонного загону 5 квітня 2020 року затримано автомобіль, який віз контрафактні тютюнові вироби в бік кордону із Республікою Польща.

Нагадаємо, водій  авто на вимогу співробітників Національної поліції не реагував, у зв’язку з чим екіпаже  поліцейських кинувся переслідувати автомобіль. Однак  зловмисник  не зупинявся та здійснив наїзд на співробітника Нацполіції. В ході подальшого проведення оперативних дій правоохоронці затримали автомобіль.  За кермом іномарки був волинянин. 

З незаконного обігу вилучили 35 ящиків цигарок білоруського виробництва без марок акцизного податку встановленого зразка вартістю понад 300 тис. грн.

Вилучили правоохоронці й автомобіль, яким транспортували контрафактну продукцію.

Вирішують питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності та питання про призначення експертиз.

Триває досудове розслідування, вживаються заходи задля притягнення осіб, причетних до незаконного промислу, до передбаченої законом відповідальності.

Читайте також: В Устилузі вилучили контрафактний алкоголь на суму 200 тисяч гривень. ФОТО

У центрі Володимира затримали авто «запаковане» контрафактними цигарками

Відео – Державна прикордонна служба України






 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024