Лучани масово не платять за воду

06 Квітня 2020, 19:06
Лучани масово не платять за воду 721
Лучани масово не платять за воду

У Луцьку 28 тисяч домогосподарств й досі не оплатили послуги водопостачання та водовідведення, які отримали у лютому 2020 року. 

Про це повідомили у прес-службі «Луцькводоканалу».

«При одній із найнижчих ціні за воду в Україні, споживачі такими діями можуть призвести до проблем із подачею води, нехтуючи правилами оплати. 
Із загальної кількості споживачів, яка становить 86,5 тисяч, 28 тисяч – це майже 30% неплатників, які проігнорували заклики і складну ситуацію в країні, тим самим поставивши підприємство у надскладні умови, котрі можуть в подальшому призвести до перебоїв із подачею води. Проаналізувавши неплатників, ми виявили, що більшість із них – це люди зі стабільними фінансовими доходами, які, мабуть, вирішили скористатися складною ситуацією в країні», – кажуть у підприємстві.

 Внаслідок цього КП «Луцькводоканал» недоотримало більше 3 мільйонів, що уже фактично ставить під реальну загрозу нормальне функціонування підприємства. 

«Критично низький рівень оплат може завершитися погодинною подачею води замість цілодобового водопостачання. А приведуть до такої невтішної ситуації ті люди, які просто не захотіли заплатити, маючи для цього всі можливості. Адже навіть в умовах карантину здійснити оплату нескладно, використовуючи онлайн-сервіси підприємства і банків, про що ми багаторазово інформували громадськість», – кажуть у «Луцьквдоканалі».

 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024