Луцький бізнес не відмовився від своїх екзотичних підопічних у час карантину

09 Квітня 2020, 12:01
Допомога від бізнесу 1298
Допомога від бізнесу

Представники бізнесу продовжують підтримувати Луцький зоопарк, не зважаючи на скрутні умови через коронавірус. 

Про це стало відомо із допису на фейсбук-сторінці зоопарку у середу, 8 квітня. 

Зокрема, пояснили, що в умовах карантину, коли зоопарк не має доходу від відвідувачів, працювати нелегко. 

«Щодо харчування наших підопічних, то наразі критичних проблем немає. Бо восени, коли у зоопарках прораховуються потреби та здійснюється закупівля кормів, ми все зробили правильно і до середини травня (а це перехід на період заленої маси, трави) маємо необхідні постачання (два тенденри забезпечили нам необхідні для наших підопічних зернові та овочі). Також триває багаторічна співпраця із «Теремнохліб».

На щастя, маємо розуміння з боку постачальників м'ясопродуктів, які, попри відсутність у нас коштів, привозять усе необхідне для хижаків у борг. Цінуємо співпрацю із луцькими магазинами та супермаркетами, у яких ми забираємо продукцію, не придатну для продажу. Завдяки цьому, наприклад, перекривається потреба в екзотичних фруктах, яких наші підопічні споживають чимало.

А ще ми переконалися, що справжі друзі пізнаються у біді. Бо величезною підмогою у цей скрутний період є те, що наші спонсори не відмовилися від допомоги нам у період карантину. Як і зазвичай, переказали кошти на утримання тигрів і левів, компанія «Тигрес» і СП ТЗОВ «ХЕДОС ЛУЦЬК» (ПрАТ СП «ТЕРІХЕМ-ЛУЦЬК»)», – ідеться в дописі. 


Читайте також: Учасник АТО з Рожищенського району потребує грошей на лікування

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024