Старовижівській селищній раді не дозволили підвищити тарифи на комунальні послуги

15 Квітня 2020, 16:43
Комунальні послуги / Фото ілюстративне 793
Комунальні послуги / Фото ілюстративне

Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України не погодило виконавчому комітету Старовижівської селищної ради підняття тарифів на комунальні послуги.

Розглянули проєкти рішень виконавчого комітету Старовижівської селищної ради «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення Старовижівському ВУЖКГ» та «Про встановлення тарифів на послуги по вивезенню та захороненню твердих побутових відходів від населення та юридичних осіб». Про це інформує пресслужба відділення.

За результатами аналізу проєктів рішень, відділення не погодило їх на предмет дотримання законодавства про захист економічної конкуренції.

Для об’єктивного аналізу матеріалів, які б обґрунтували порядок формування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, вивезення твердих побутових відходів та захоронення побутових відходів, виконком не надав пакет документів що обґрунтовує необхідність перегляду та підняття тарифів, зокрема проведення карантинних заходів.

Читайте також: Старовижівським підприємцям-порушникам заборонили брати участь в тендерах

Старовижівські посадовці розтратили майже два мільйони з держбюджету

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024