Волинських фермерів запрошують на соціальний «Відкритий ринок»

17 Квітня 2020, 10:18
3398

 Асоціація міст України у партнерстві з ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» розпочинають соціальний онлайн-проєкт для підтримки невеликих сільгосппідприємств.

На спеціальному інтерактивному сайті фермери зі всієї України зможуть розмістити інформацію про власну продукцію, а споживачі легко її знайти.  Про старт нового проєкту повідомили у Волинському РВ АМУ.

Безкоштовна онлайн-платформа https://rynok.in.ua/  відкрита з 15 квітня 2020 року.

«По суті, ця платформа переводить ринок в онлайн. І це – тренд, адже сьогодні в онлайн працює вся країна. Переконаний, що проєкт існуватиме та розвиватиметься і в подальшому, коли минуть важкі часи, адже ми всі знаємо, що майбутнє за сучасними технологіями. Асоціація міст України підтримала цю ініціативу і закликає громади сприяти її максимальному поширенню та залученню місцевих сільгоспвиробників», – зазначає виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан.

«Відкритий ринок» – це майданчик, на якому зможуть зустрітись без посередників виробники сільськогосподарської продукції та її споживачі. Він задуманий як відповідь на виклик епідемії COVID-19 та її наслідків.

«Відкритий ринок» проєкт не комерційний, а винятково соціальний, тому не передбачає жодної системи оплати. Він всеукраїнський, проте споживачі зможуть знайти продукцію у своїй області лише після того, як у ній зареєструється перший місцевий виробник.

Нагадаємо, місцеві підприємці у розпалі карантину створили чат «Луцький ринок онлайн» у Viber.

Також у Facebook створили групу Збережемо малий бізнес - Продажі з доставкою, де об'єдналися луцькі підприємці, які готові постачати свої товари клієнтам додому. За цим прикладом у місті Горохів створили таку ж групу. Активізувалася онлайн-торгівля і в місті Рожище.

Читайте також:

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024