Депутат сумнівається в дисертації нового керівника Ковельського МТМО

20 Квітня 2020, 14:56
Валентин Вітер 776
Валентин Вітер

Обранець громади цікавиться, чи перевірялася наукова робота переможця конкурсу на зайняття посади очільника Ковельського медичного об’єднання.

Депутат Ковельської міської ради від «УКРОПу» Володимир Косцьов’ят звернувся до департаменту атестації кадрів вищої кваліфікації Міністерства освіти України та ректора Тернопільського державного медичного університету імені Горбачевського з приводу диплома кандидата наук, який отримав тут переможець недавнього конкурсу на зайняття посади керівника Ковельського МТМО Валентин Вітер.

30 червня 2015 року в цьому вищому навчальному закладі Валентину Вітру присвоїли наукову ступінь кандидата медичних наук за спеціальністю «Нормальна анатомія». Він захистив дисертаційну роботу на тему: «Морфологічні зміни серця при експериментальній термічній травмі і застосуванні ліофілізованої ксеношкіри».

Відомо, що Валентин Вітер, як член партії ВО «Батьківщина», був обраний головою Волинської обласної ради 20 лютого 2014 року та пропрацював на цій посаді до обрання депутатського корпусу нового скликання у жовтні 2015 року.

Володимир Косцьов’ят просить ректора університету та департамент атестації кадрів вищої кваліфікації Міністерства освіти України повідомити, чи здійснювалася перевірка даної дисертації на відповідність її всім вимогам чинного законодавства. Зокрема, щодо наявності чи відсутності плагіату, коопілації, новизни та оригінальних наукових висновків.

«Зобов’язуюся не порушувати будь-яких прав інтелектуальної власності Вітра В.С. в результаті ознайомлення з текстом його наукової роботи», – йдеться у заяві депутата.

Читайте також: Хто очолить Ковельське медоб'єднання

Підписуйтеся на телеграм-канал Бізнес.Район та читайте щоденний дайджест ділових новин Волині

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024