Волинському бізнесу пропонує безкоштовні консультації команда експертів #business911

29 Квітня 2020, 10:00
3752

У Луцьку команда експертів надає безкоштовні консультації представникам малого бізнесу в умовах карантину.

Волонтерську ініціативу #business911 започаткували на базі центру бухгалтерії та фінансів «Consulting Center». Керівниця центру Ольга Іванків розповіла, як експерти допомагають малому бізнесу у складній ситуації.

«Ми з експертами – юристами, маркетологами, SMM-спеціалістами, експертами з комунікацій та персоналу – вирішили створити таку групу. Щоб бізнес, який найбільше страждає у період карантину, але який має якісь ідеї чи можливості і не знає до кого звернутися за порадою, міг звернутися до нас», – зазначає Ольга Іванків.

Сама Ольга Іванків консультує щодо оподаткування. Під час карантину усі консультації відбуваються на безкоштовній основі. За словами керівниці центру, зараз малий бізнес не має до кого звернутися. У Луцьку немає організацій, які б надавали підприємцям консультативну допомогу.

«Малий бізнес залишився сам-на-сам з такою складною ситуацією. Тому ми вирішили надати посильну допомогу і посприяти розвитку бізнесу», – додала експертка.  

Ольга Іванків також розповіла, що за консультаціями звертаються в основному підприємці, які вже мають власну справу з певними прибутками, але через пандемію зіткнулися з труднощами. Наразі планують через фейсбук почати роз'яснювати, яким чином працювати із сервісом «Дія».

Ініціатива #business911 існує більше тижня, але експерти вже активно консультують підприємців за різними напрямками роботи. Звернутися до команди #business911 можна, заповнивши анкету.

Читайте також: Підприємці Володимира просять підтримки у міської влади

Підписуйтеся на телеграм-канал Бізнес.Район та читайте щоденний дайджест ділових новин Волині

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024