Старовижівщина: для боротьби із коронавірусом виділять додаткові гроші

30 Квітня 2020, 13:30
Гроші / Фото ілюстративне 1323
Гроші / Фото ілюстративне

У Старовижівській РДА вирішували питання щодо виділення додаткових коштів на фінансування заходів щодо боротьби з епідемією коронавірусу в районі та внесення змін до районного бюджету.

Про це інформують на сайті Старовижівської райдержадміністрації.

У середу, 29 квітня, в залі засідань районної ради під головуванням заступника районної ради Романа Цалая відбулась тридцять п’ята позачергова сесія Старовижівської районної ради сьомого скликання. На сесію прийшли 19 депутатів із 34 обраних. Засідання проходило в закритому режимі в умовах карантинних заходів.

У роботі пленарного засідання взяв участь голова РДА Максим Приймачук. Звертаючись до депутатів, Максим Петрович висловив сподівання на тісну співпрацю та діалог щодо вирішення першочергових  проблем  життєдіяльності району.

Власне, скликати сесію ініціювала райдержадміністрація, адже ключові питання порядку денного стосувалися виділення додаткових коштів на фінансування заходів по боротьбі з епідемією коронавірусу в районі та внесення змін до районного бюджету.

Відтак, для забезпечення проплати на придбання дезинфікуючих засобів, засобів швидкої дезинфекції, антисептику для рук, рукавичок оглядових нестерильних, масок медичних, респіраторів, комплектів одягу протиепідемічного та експрес-тестів для проведення експрес діагностики короновірусу депутати одноголосно внесли зміни до Програми стимулів та розвитку первинної медичної допомоги Старовижівського району та фінансової підтримки КНП «Старовижівський  центр первинної медичної допомоги» Старовижівської районної ради на 2020 рік та Програму розвитку та фінансової підтримки КНП «Старовижівська ЦРЛ » на 2019-2020 роки. Загалом, в рамках цих Програм, з районного бюджету з початку року спрямовано 155 тисяч гривень на КНП «Старовижівська ЦРЛ » та 41,5 тисяч гривень на КНП «Старовижівський  центр первинної медичної допомоги».

Враховуючи актуальність питання, одноголосно підтримали й зміни до районного бюджету на 2020 рік, про які доповіла начальник фінансового відділу райдержадміністрації Світлана Оліфірук.

Читайте також: Старовижівчанам виплатили одноразову грошову допомогу

Підписуйтеся на телеграм-канал Бізнес.Район та читайте щоденний дайджест ділових новин Волині

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024