Лікування хворих, ремонт, будівництво та освітлення: на що депутати Луцькради виділили гроші

30 Квітня 2020, 14:45
Луцькрада 785
Луцькрада

Депутати Луцької міської ради внесли зміни до бюджету міської територіальної громади на 2020 рік.

Рішення прийняли під час онлайн-сесії міської ради 30 квітня.

Зокрема, вирішили збільшити видатки управлінню охорони здоров’я на лікування хворих на цукровий діабет за рахунок субвенції з місцевого бюджету на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров’я за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету в сумі майже 4,3 мільйона гривень.

Також направлять 197,3 тисячі гривень з депутатського фонду управлінню освіти (майже 103 тисячі гривень) на проведення поточного ремонту та благоустрою навчальних закладів міста Луцька і департаменту житлово-комунального господарства (94,5 тисячі гривень) на поточні та капітальні видатки.

Ще 28,8 тисячі гривень виділять для КП «Луцький клінічний пологовий будинок» на придбання апарату ультразвукового дослідження для проведення нейросонографії.

Окрім того, збільшать капітальні видатки департаменту житлово-комунального господарства:

  • на реконструкцію мереж зовнішнього освітлення в сумі 2 мільйони гривень;
  • на будівництво мереж зовнішнього освітлення в сумі 1 мільйон гривень;
  • будівництво зовнішніх мереж водопостачання та каналізації до проєкту житлового масиву на вулиці Зарічній в місті Луцьку (проєктні роботи) в сумі 450 тисяч гривень.

Депутати Олександр Лазука та Ігор Поліщук виділять із депутатського фонду 30 тисяч гривень на ремонт футбольного поля на проспекті Соборності, 4; 10 тисяч гривень на закупівлю освітлювальних приладів на проспекті Молоді, 6; 50 тисяч гривень на реконструкцію скверу «Дубки» в мікрорайоні ДПЗ.

Читайте також: Луцькому НТУ хочуть повернути навчальний корпус

Підписуйтеся на телеграм-канал Бізнес.Район та читайте щоденний дайджест ділових новин Волині

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024