Відновлення роботи ринку в Рівному: ціни та на що найбільший попит серед містян

01 Травня 2020, 17:46
1249

Центральний ринок Рівного 1 травня, приймав своїх перших покупців після закриття на карантині.

При вході у відвідувачів вимірюють температуру, також чергують мобільні групи правоохоронців та СОМу, які контролюють кількість людей на території та дотримання карантинних заходів: наявність рукавичок, масок і дотримання дистанції. Про це пише 7 днів.

Настрій піднесений, люди довго чекали відкриття. Продавці охоче припрошують до всілякого краму. Всі дотримуються дистанції, немає великих черг чи натовпу.

Та й особливого ажіотажу немає, бо ціни кусаються. Лимони по 100 гривень, огірки по 45 гривень, банани – 35 гривень за кілограм. Вхід на ринок здійснюється через центральний вхід. Продавців з молочною продукцією не видно, є поодинокі продавці зелені, вирощеної на власному городі.

М’ясний павільйон теж працює. Вздовж по периметру торгового ряду натягнена харчова плівка перед продукцією. При вході є антисептики. Критий ринок заповнений на 1/3.

«Я прийшла на ринок за саджанцями полуниці. Але їх ще не має. Як кажуть самі продавці «Ми ще вивчаємо попит. Тому дивимося як буде далі, що привозити і що краще продається», – розповіла відвідувачка ринку.

Люди охоче купують зелень, овочі, фрукти, квіти та газети, журнали, кросворди теж у попиті. При вході в критий ринок продають навіть каву на винос. 

Ринок на вулиці Сагайдачного планують відкривати з 4 травня, «Моріон» – з 5, а «Ювілейний» – з 6 травня. Їхню роботу регулюватиме міське управління торгівлі.

Читайте також: Як рівненському роботодавцю оформити допомогу по частковому безробіттю


Підписуйтеся на телеграм-канал Бізнес.Район та читайте щоденний дайджест ділових новин Волині

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024