Чому у Рівному не можуть послабити карантин

07 Травня 2020, 16:43
913

У Рівному не можуть послабити карантин, бо немає вказівки Уряду.

Засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС, на якому мали ухвалювати рішення про продовження карантину та його послаблення – перенесли, бо досі немає постанови Кабміну про послаблення карантину. Про це 7 травня повідомив міський голова Рівного Володимир Хомко. Про це інформує 7 днів.

«За тиждень відтоді, як Кабмін прийняв рішення досі на офіційному сайті немає відповідного документа, – пояснив міський голова Рівного Володимир Хомко. – Пристойних слів, щоб це пояснити я не маю. Держава в такому екстремальному стані і щоб за тиждень не оформити своє рішення…Запевняю такого раніше ніколи не було. Попри те, що прем’єр 6 травня дав повторне доручення профільному міністерству, воно досі не виконане. Тому не маємо що обговорювати на нашій комісії, перенесли засідання на завтра».

Міський голова висловив сподівання, що до 8 травня цей документ з'явиться на сайті Кабміну чи МОЗу, і в міській раді зможуть його обговорити.

«Ситуація напружена, люди обурені, хочуть працювати, а ми не можемо провести комісію, бо немає правових рамок і рішення кабінету міністрів. Ті міста, які прийняли рішення всупереч рішенню Кабміну, не змогли їх втілити в життя. Бо це контролюється силовими структурами, поліцією. Тож дочекаємося завтрашнього дня» – резюмував Хомко.

Читайте також: Через борги частину аеропорту «Рівне» виставили на продаж

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024