Як реагує влада Рівненщини на скарги людей щодо безпеки на роботі

08 Травня 2020, 17:40
1172

На підприємстві «Любисток», що розташоване у Рівному, працівники нарікають, що змушені працювати у власних масках. Єдине, що організувало підприємство – це проведення температурного скринінгу на вході. 

Про те, що працівникам взагалі не видають засобів захисту, а люди користуються своїми масками у редакцію Район.Рівне повідомили читачі.

Нагадаємо, кількома днями раніше, до керівництва області надійшла скарга про недотримання карантинних вимог на деревообробному підприємстві ОДЕК, що розташоване в Оржеві. 

Щодо цього перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін зауважив, що провів телефонну розмову з керівником підприємства ОДЕК Мироном Чернецьким, де підняв питання скарги громадян.

Як запевнив керівник ОДЕКу щодо скриніг-контролю, на підприємстві дещо змінили його систему: якщо раніше працівникам міряли з прибуттям на роботу, то сьогодні вимірюють під час посадки в транспорт з місць виїзду.

«Я вважаю це логічним, бо якщо людина з температурою, її не треба довозити,  а вона лишається на місці в тому населеному пункті, де проживає. А далі автобуси з людьми, які мають нормальні показники температури, далі курсує на підприємство. Щодо маскового режиму, я наголосив керівнику, аби він здійснив ретельний аналіз карантинних заходів під час виробництва. У нас є порозуміння», - зазначив Сергій Подолін. 

Що стосується «Любистку»  в облдержадміністрації пообіцяли провести розмову з керівником і цього підприємства та промоніторити ситуацію.

«Якщо ситуація не виправиться, а системні порушення будуть і надалі, будемо звертатись у Держспоживслужбу та поліцію», - наголосив перший заступник голови ОДА. 

Читайте також: Керівництво Рівненщини проти продажу майна аеропорту «Рівне»

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024