Як «Волинська Голландія» на Ковельщині приймає відвідувачів

11 Травня 2020, 13:09
2431

У зв'язку з послабленням карантину «Волинська Голландія» від сьогодні, 11 травня, відкрила тюльпанове поле для відвідувачів.

Про це повідомляє ІА ВолиньPost.

Нагадаємо, тюльпанове поле, яке розташоване на 36-му кілометрі траси Луцьк-Ковель біля села Свидники Ковельського району, відкрили для відвідувачів на три дні.

Директорка з виробництва «ЛіліЛайн» Тетяна Пашковська зазначила, що фермерське господарство цьогоріч придбало нові сорти тюльпанів.

«Закупили нову колекцію, 25 нових сортів тюльпанів. Наприклад, сорт «Айс-крім» – це популярний сорт елітних тюльпанів в Нідерландах. Загалом ми вирощуємо майже 400 сортів тюльпанів», – розповіла Тетяна Пашковська.

Власник поля, директор фермерського господарства «ЛіліЛайн» Олександр Подзізей зауважив, що роботи на тюльпановому полі відбуваються постійно протягом року.

«Це цілий цикл: починаємо садити осінню спеціальною машиною, на зиму накриваємо соломою, весною відбувається полив. Деякі сорти вже зрізали, але приблизно 80% квіткового врожаю ще можна нині побачити відвідувачам», – каже Олександр Подзізей.

Також він додав, що минулого року за весь час фестивалю тут побувало понад п'ять тисяч відвідувачів. Проте цього року через карантин прогнозують меншу кількість людей.

Однак незважаючи на те, що в Україні досі триває карантинний період, помилуватися тюльпанами у день відкриття поля для відвідувачів приїхали сотні людей. Поруч з тюльпановим полем відвідувачів пригощають кавою, солодощами та іншою їжею. Поруч продають квіти, мед та навіть текстильні вироби.





2


1

1

1




1

1

1


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024