Дорогу від Горохова до Берестечка «підлатають» за майже дев'ять мільйонів гривень

14 Травня 2020, 15:31
883

На послуги з поточного дрібного ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Волинської області Т-03-02 Піща–Шацьк–Любомль–Володимир-Волинський–Павлівка–Горохів–Берестечко–Козин–М-06 цьогоріч спрямують майже дев'ять мільйонів гривень.

Про це повідомляє ІА Волинські новини, посилаючись на відкриті торги. Пошук підрядника оголосила Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Тендерні пропозиції прийматимуть до 5 червня, а аукціон має розпочатися 13 липня.

Очікувана вартість робіт становить 8,717 мільйона гривень.

Йдеться про поточний дрібний ремонт траси Т-03-02 Піща–Шацьк–Любомль–Володимир-Волинський–Павлівка–Горохів–Берестечко–Козин–М-06 на відрізку між 154 і 185,6 кілометрами (окремими ділянками). Це дорога з Горохова до Берестечка.

Роботи включатимуть планування узбіч, ліквідацію вибоїн, ущільнення асфальтобетонного шару, розлив бітуму та заміну дорожніх знаків.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, зокрема трьох дорожніх катків, трьох автомобілів для перевезення асфальтобетону, автогрейдера, асфальтоукладальника, автогудронатора, а також працівників відповідної кваліфікації та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів.

Читайте також: У Горохові відремонтують вулицю за мільйон

Інтерактивна мапа Укравтодору: на ями тепер можна поскаржитись онлайн

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024