На Волині викрили протиправну схему ввезення товарів в Україну

14 Травня 2020, 16:45
1523

Податківці в одному з прикордонних районів Волинської області знайшли місця накопичення та продажу побутової техніки відомих європейських брендів.

Про це інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Ці товари ввезли на територію України з приховуванням від митного контролю через пункти пропуску Волинської та Галицької митниць Державної митної служби України, а також з використанням так званої схеми «піджаки», шляхом подрібнення партії товарів (50 кг, 500 Євро на одну особу).

У подальшому вказану техніку ділки реалізовували замовникам за готівку, в тому числі через мережу Інтернет без сплати будь-яких обов'язкових платежів.

У ході проведення слідчих дій у Ратнівському районі обстежили складське та торгове приміщення, де знайшли та вилучили величезний асортимент контрабандних  товарів, який користується попитом на внутрішньому ринку України. За попередніми оцінками вартість вилучених товарів становить понад один мільйон гривень. 

Тривають заходи щодо визначення фактичної вартості незаконно ввезених на територію України товарів, завданих державі збитків та кола осіб причетних  до цієї протиправної схеми.


Читайте також: 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024