Волинські лікарні отримали дезінфекційні станції від Modern Expo

16 Травня 2020, 12:09
1907

Три основні заклади охорони здоров’я Волині тепер мають мобільні станції дезінфекції Saner. У четвер, 14 травня, компанія-розробник Modern Expo встановила ці дезінфекційні станції у бюджетні установи міста.

Saner розробили на вимогу підвищеного соціального запиту для дезінфекції рук та предметів.

«Інноваційне рішення компанія Modern Expо створювала на хвилі тренду продуктів превентивного ритейлу, проте результат перевершив очікуванн. Saner є корисним у будь-яких соціально активних просторах сьогодні і лишиться таким завтра. Адже гігієна ніколи не втратить актуальності», – пишуть у компанії.

Три такі станції вже встановлені у Волинській обласній дитячій клінічній, Волинській обласній інфекційній та Волинській обласній клінічній лікарнях. 

«Прекрасна річ. Ергономічна. Практична. Вона дуже нам допоможе. Статистика каже, що дезінфекція рук зменшує ризик захворіти. Тому тепер ми матимемо надійний захист. Вдячні за це Modern Expo», – поділився враженнями Микола Галей, медичний директор Волинської обласної клінічної лікарні.

Система Saner – це комплекс засобів та інструментів для безконтактної автоматичної дезінфекції рук. Для того, аби скористатися обладнанням, варто лише підійти до Saner та піднести руки до сенсора. Система зреагує на рух і відпустить дозу дезинфікуючої речовини. За необхідності можна скористатися також серветками. Літровий диспенсер Saner розрахований на 2 500 доз санітайзера. Після цього запас рідини можна оперативно поповнити.

Для зручного обслуговування установка Saner має два джерела живлення на вибір: від мережі 220 V або ж від змінних елементів живлення. Мобільності станції додає платформа на коліщатках, за допомогою якої обладнання можна транспортувати без особливих зусиль. 

Saner доцільно використовувати не лише у медичних закладах. Станція дезінфекції стане вірним помічником у різних просторах соціальних взаємодій: чи це супермаркет, чи розважальний центр.

Читайте такожModern-Expo: з нуля до міжнародної компанії з клієнтами в 70 країнах








 

Підписуйтеся на телеграм-канал Бізнес.Район та читайте щоденний дайджест ділових новин Волині

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024