Укрпошта та ROZETKA відкривають понад 130 відділень для безкоштовної доставки товарів

17 Травня 2020, 11:03
2231

Відтепер у приміщеннях Укрпошти по всій Україні працюватимуть відділення для отримання товарів, придбаних на сайті ROZETKA.

Про це повідомляє пресслужба АТ «Укрпошта».

Національний поштовий оператор Укрпошта та інтернет-супермаркет ROZETKA з початку травня розпочали розвиток мережі партнерських відділень. Доставка придбаних на сайті ROZETKA товарів у такі відділення є безкоштовною, незалежно від суми замовлення.

Станом на сьогодні партнерська мережа від ROZETKA та Укрпошти нараховує 19 точок у 17 містах України. Зокрема, два відділення у Києві (за адресами: вул. Костянтинівська, 71 та вул. Боголюбова, 36), а також у містах Сміла, Ірпінь, Вараш, Бахмут, Бровари, Кам’янець-Подільський, Кам’янське, Краматорськ, Кропивницький, Маріуполь, Нетішин, Славута, Сокаль, Суми, Умань, Чернігів. Найближчим часом мережа буде розширена. Усього у рамках цієї співпраці планують відкриття понад 130 партнерських відділень до кінця року.

«Покупки онлайн – це про зручність та комфорт. Не менш важливо для клієнтів отримувати придбаний товар швидко та з вигідною доставкою. Міжнародні дослідження показують, що більш ніж 60% користувачів ймовірніше відмовляться від покупки онлайн, якщо сервіс не передбачає безкоштовної доставки. Протягом останніх 2 років ми здійснюємо за низькими тарифами доставку придбаних на ROZETKA товарів у 27 тисяч населених пунктів по всій Україні. І обсяги нашої співпраці з інтернет-супермаркетом постійно зростають, а відповідно ми продовжуємо шукати та пропонувати клієнтам нові, ще вигідніші формати отримання товарів», – зазначив Валентин Олещенко, заступник генерального директора Укрпошти з розвитку бізнесу.

Читайте також: Укрпошта не братиме комісію за послугу «З картки додому» на період карантину

Щоб скористатися послугами безкоштовної доставки, додайте обрані на сайті ROZETKA товари у кошик і в полі «Вибір способів доставки й оплати» натисніть на опцію «Самовивіз з ROZETKA + Укрпошта». Далі потрібно обрати відділення у вашому місті, де бажаєте отримати покупку. Максимальна вага замовлення не має перевищувати 30 кг, а найдовша сторона придбаного товару – 90 см. Скористатися послугою можна для товарів вартістю не більше ніж 50 000 грн. Не доставляються також крихкі товари та ювелірні вироби.

«Карантин показав, що клієнт як ніколи очікує від компаній швидкого та якісного сервісу. За останні два місяці на ROZETKA прийшло багато клієнтів, які раніше не купували онлайн, зокрема у регіонах. Ми робимо все, щоб їхній досвід був максимально комфортним. Завдяки новим відділенням з «Укрпошта» сотні тисяч клієнтів по всій Україні отримають зручний сервіс, де б вони не були», – коментує директор з маркетингу ROZETKA Євген Образок.

Розвиток мережі партнерських відділень – це ще один напрям співпраці інтернет-супермаркету та національного поштового оператора, яка почалося ще влітку 2018 року. Тоді Укрпошта почала доставляти товари з ROZETKA в 11 000 своїх відділень у 27 000 населених пунктів.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024