Бюджет Сарн недоотримав сім мільйонів гривень

21 Травня 2020, 15:31
682

Через прийняття Законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби, міський бюджет у квітні недоотримав близько 1,5 мільйона гривень. Це надані державою пільги зі сплати за землю та податку на нежитлову нерухомість.

Крім того, за зверненням орендарів, планується на черговому засіданні сесії розглянути питання щодо надання пільги по сплаті оренди комунального майна на час дії карантину. Про це інформує Сарненська міська рада.

Із запланованих доходів в розмірі 9 мільйонів гривень, які має отримати міський бюджет у травні, за півмісяця отримали лише 2 мільйона гривень, або 22%, що ставить під загрозу виконання бюджету вцілому.

Попри все, продовжуються заплановані роботи в місті – ремонт доріг, влаштування тротуарів та дворових територій. Враховуючи тенденцію по наповненню міського бюджету, нестачу коштів в сумі близько 7 мільйонів гривень на заробітну плату працівникам ДНЗ, деякі роботи по місту перенесуть на 4 квартал цього року.

У міській раді зазначають, що громадський бюджет скасовувати не будуть. Долучайтесь до голосування поданих проєктів через вайбер, телеграм та в банківських терміналах. Реалізація проєктів, які пройдуть відбір, буде проведена в цьому році.

Читайте також: Додаткові 1,2 мільйона гривень виділять медикам Рівненщини

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024