На «Локомотиві» у Ковелі продовжують будівельні роботи

21 Травня 2020, 17:17
На «Локомотиві» у Ковелі продовжують будівельні роботи 813
На «Локомотиві» у Ковелі продовжують будівельні роботи

Ковельський міський голова Олег Кіндер провів нараду з будівництва проєкту «Транскордонні центри діалогу культур Польща–Білорусь–Україна».

Про це інформує Ковельська міська рада.

Мер наголосив, що усі роботи на стадіоні «Локомотив» мають здійснювати вчасно, аби не підвести партнерів з Польщі та Білорусі та використати раціонально літню пору для будівництва об’єкта.

Гендиректор «Луцьксантехмонтаж №536» Ігор Чорнуха повідомив, що будівельні бригади уже виконали значний об’єм замовлення. Зараз вони завершують внутрішні роботи у підтрибунних приміщеннях. Надалі готові приступити до оздоблення стін зовні. Головний підрядник запевнив, що з їх сторони всі зобов’язання будуть виконані у визначені терміни.

Окрім цього, зараз проводять благоустрій території: прокладають дорогу, облаштовують паркувальні місця, встановлюють паркан.

Також обговорили під час зустрічі фінансування проєкту міжнародними партнерами, йшлося про закупівлю передбаченого обладнання.

Читайте також:






Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024