У селах Рівненського району тривають ремонти закладів освіти

22 Травня 2020, 16:40
1557

У закладах освіти, культури та спорту Рівненського району тривають будівельні та ремонтні роботи. 

Оновлюють приміщення у Зорі, Корнині, Жобрині, Котові, Білеві, Голишеві, Обарові, Новожукові та Сухівцях. Про це повідомляють на сайті Рівненської ОДА. 

Нині будівельники капітально ремонтують басейн у Рівненській районній дитячо-юнацькій спортивній школі, що у селі Зоря. Там вже замінили систему опалення теплої підлоги, влаштували гідроізоляцію, а сам басейн облицювали водостійкою плиткою.

Басейн у Рівненській районній дитячо-юнацькій спортивній школі
Басейн у Рівненській районній дитячо-юнацькій спортивній школі

У рамках президентської програми «Велике будівництво» триває реконструкція двох освітніх закладів.

Так, на території Корнинського ліцею відновлюють старе приміщення двоповерхової початкової школи. Будівельники вже підсилили конструкції старої будівлі, встановили вікна та влаштували нову покрівлю. У новому крилі двоповерхового закладу буде початкова школа, де розмістяться 8 класних кімнат та велика рекреаційна зона для ігор.

Добудова на території Корнинськиого ліцею
Добудова на території Корнинськиого ліцею

У Жобринському ЗОШ продовжується реконструкція старого будинку культури. Нині заклад перетворюють на сучасну школу, там буде навчатися 250 дітей.

Жобринська ЗОШ
Жобринська ЗОШ

В опорному закладі «Котівський ліцей» провели зовнішнє опорядження фасаду після чого утеплили його. Також там вмонтовано водостічну систему, а ззовні будівлі встановили снігозатримувачі.

Котівський ліцей
Котівський ліцей

У Білівській школі завершили ремонт внутрішньої системи опалення, а в Голишівській ЗОШ – ремонт покрівлі.

В Обарівському ліцеї підсилили опорні конструкції будівлі, в Новожуківській ЗОШ нині замінюють покрівлю, а в Зорянському НВК утеплююсь фасад початкової школи. Крім того, запланований ремонт їдальні Сухівецької ЗОШ.

Зорянський НВК
Зорянський НВК

Для будівництва гімназій в селах Вересневе та Бронники зараз виготовляється проєктно-кошторисна документація.

 «Сьогодні у закладах загальної середньої освіти району проводяться поточні та капітальні ремонти. Будівельні роботи на деяких об’єктах були розпочаті ще до запровадження карантину, а на інших – роботи відбуваються згідно з попереднім планом проведення ремонтно-будівельних робіт. Тож, з відновленням освітнього процесу дітям буде комфортно навчатися у сучасних та зручних закладах та установах освіти», - розповіла виконувачка обов’язків начальника відділу освіти Рівненської РДА Алла Красновська.

Читайте такожНайбільша в Рівненській області сонячна електростанція запрацює на Костопільщині

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024