57%  учасників акції «Твоя енергонезалежність» на Волині залишили акційні кошти для оплати за газ

26 Травня 2020, 17:47
991

На 20 травня майже 880 тисяч учасників акції «Твоя енергонезалежність» на Волині перевели залишки невикористаних акційних коштів на особові рахунки в «Волиньгаз збуті». Це понад  57,1% клієнтів компанії, які взяли участь в акції. Надалі ці кошти клієнти використають для оплати спожитого газу.

Про це повідомляє «Волиньгаз збут».

Учасниками акції «Твоя енергонезалежність», яка проводилася в серпні-вересні минулого року НАК «Нафтогаз України», стали 1542 споживачі газу у Волинській області.

«Через теплі погодні умови та зниження в опалювальний сезон ціни на газ нижче акційної, не всі споживачі вичерпали свій запас блакитного палива.Тому, починаючи з 20 квітня, в Особистому кабінеті на вебсайті www.104.ua доступний функціонал, який дозволяє направити ці кошти на оплату поточного споживання або повернути на картковий рахунок», – аналізує директор ТОВ «Волиньгаз збут» Микола Тищук.

Для отримання коштів на банківський рахунок необхідно направити на поштову чи електрону адресу компанії [email protected]  заяву встановленого зразка. Примірник заяви на повернення залишку невикористаних коштів в рамках акції «Твоя енергонезалежність» розміщений за цим посиланням

Перевірити інформацію про повернення коштів у будь-який момент за допомогою онлайн сервісів 104.ua або зателефонувавши до контакт-центру за номером (0332) 280 – 104.

Компанія закликає учасників акції визначитися із залишком коштів найближчим часом.

Читайте також: У травні майже 74% волинян оплатили за доставку газу 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024