На Горохівщині відремонтують дорогу Печихвости – Озерці

28 Травня 2020, 11:46
1509

У Горохівській райдержадміністрації розповіли, які об’єкти на Горохівщині ремонтуватимуть у 2020 році за рахунок субвенції з державного бюджету.

Про це проінформувала Василина Новосад, в.о. начальника відділу регіонального розвитку райдержадміністрації – повідомляють на сайті Горохівської РДА.

У переліку по Горохівському районі включили капітальний ремонт дороги місцевого значення Печихвости – Підбереззя – Лемешів – Рачин – Озерці в обсязі 33,8 мільйона гривень, мосту на автомобільній дорозі Сенкевичівка – Липа – Берестечко в обсязі 8,9 мільйона гривень.  По місту Горохів увійшла вулиця Котляревського в сумі 1 мільйон гривень. Також увійшов об’єкт поточного середнього ремонту автомобільної дороги Угринів – Дубова Корчма в обсязі 8,5 мільйона гривень.

«По комунальних дорогах замовниками та розпорядниками виступають органи місцевого самоврядування. А це означає, що місцевим радам необхідно виготовити проектно-кошторисну документацію та здійснити всі необхідні погоджувальні та дозвільні процедури згідно вимог чинного законодавства», – зазначила Василина Новосад.

Нагадаємо, дорогу від Горохова до Берестечка «підлатають» за майже дев'ять мільйонів гривень.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024