Готуватимуть список доріг, які треба ремонтувати у кількох районах Волині

28 Травня 2020, 15:05
Дорога Рожище – Сокіл 1351
Дорога Рожище – Сокіл

Відбулася нарада з головами Ковельської, Рожищенської, Любешівської та Старовижівської райдержадміністрацій на виконання доручення голови Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйка.

Захід організували 27 травня під керівництвом заступників голови ОДА Тетяни Щербак та Олександра Троханенка. Про це повідомили в управлінні інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.

До слова, подібні наради з керівниками районів будуть постійними. Мета таких зустрічей – чути проблемні питання безпосередньо від місцевої влади, щоб налагодити співпрацю для їх якомога швидкого вирішення. Особливо сьогодні, коли пандемія коронавірусу суттєво повпливала на усі сфери життя, зокрема в частині надходжень до бюджетів.

Тож головам районних державних адміністрацій озвучили основні завдання, над якими необхідно попрацювати. Серед основних – наповнення бюджетів.

Окрім того, очільникам адміністрацій доручили підготувати перелік доріг з готовою проєктно-кошторисною документацією, які не потрапили до списку об’єктів, що ремонтуватимуть цьогоріч. Зокрема, це потрібно на виконання доручення Президента України щодо будівництва та ремонту доріг в державі.

Читайте такожНа Горохівщині відремонтують дорогу Печихвости – Озерці

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024