На фабриці на Рівненщині коронавірус підтвердили в однієї людини

02 Червня 2020, 09:01
984

На меблевій фабриці «Морган Феніче» у селищі Квасилів, де працює понад 900 осіб, коронавірус підтвердили лише в однієї людини й це було 18 травня.

Про це повідомляють у пресслужбі Квасилівської селищної ради.

Випадок інфікування на фабриці у Квасилові став першим і поки єдиним у всій групі компаній холдингу «Home Group», до якої належить «Морган Феніче».

«Це є єдиний випадок виявлення захворювання серед працівників компанії. Керівництво фабрики виконало план надзвичайних ситуацій, розроблений Керівництвом Холдингу для своїх підприємств у Європі. Насамперед визначили всіх працівників товариства, які могли бути інфіковані від контакту із хворим працівником та не зволікаючи відправили цих людей на самоізоляцію, та на тестування. На щастя, всі результати тестів наших співробітників виявились негативними, COVID-19 не виявили», – йдеться у повідомленні.

Наразі працівникам міряють температуру по кілька разів на день, забезпечили їх дезінфекторами та масками, а також контролюють дотримання правил соціальної дистанції, – запевняють на «Морган Феніче».

Довідково: «Home Group» входить до числа найбільших виробників м'яких меблів у світі з кількома підприємствами у Східній Європі. Компанія постачає продукцію у 22 країни світу. В Україні «Home Group» керує меблевою фабрикою та лісопильним підприємством із понад 900 співробітниками.

Читайте також: На Рівненщині планують посилити карантинні обмеження

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024