Потяг «Ковель-Київ» їздитиме напівпорожній

03 Червня 2020, 13:12
819

Найбільша на Волині залізнична станція Ковель виходить з карантину. 

3 червня відновлюють курсування потяг «Ковель-Київ». Квитки на нього вже продаються у касах Укрзалізниці. Потяг курсуватиме не щодня, а білети можна придбати лише на деякі полиці. Про це йдеться у сюжеті «Суспільного.Волинь».

Начальник вокзалу станції Ковель Василь Сілівончик розповів, що в русі потяга будуть зміни. Потяг курсуватиме по непарних числах. 

«Згідно рішення Рівненської ОДА, оскільки там поки триває карантин, до 22 червня цей потяг поки буде курсувати через Здолбунів та Рівне без зупинки. Далі – поки ми вказівки не маємо, але Укрзалізниця ставить завдання відкривати інші маршрути», – каже Василь Сілівончик.

Серед нововведень – продаж квитків у касах вокзалу за 90, а не 45-60 днів, як це було раніше. Згідно з карантинними вимогами, продають половину наявних місць, розповіла касирка Світлана Котищук.

«У купейному або плацкартному вагонах, там де 4 місця, продаємо тільки верхню і нижню полки. А бокові в плацкартному вагоні – тільки нижні полки. Тобто, завантаження вагону має бути 50 відсотків», – пояснює жінка.

До карантину на станції Ковель курсували 36 пар дизель-поїздів. З 1 червня тут відновили рух на трьох приміських маршрутах: до Луцька, Маневичів та Іваничів.

Вокзал у Ковелі відкритий з 7.30 до 21:00. Дизель-поїзд на Сарни поки не відновлюють через епідеміологічну ситуацію в Рівненській області. Коли і які рейси можуть відкритися в подальшому, визначатимуть обласні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Читайте такожЯкі приміські поїзди курсуватимуть на Волині

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024