У Володимирі 128 підприємців оформили «карантинну» допомогу на дітей

03 Червня 2020, 15:05
Допомога 979
Допомога

До управління соціального захисту населення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради звернулися 128 фізичних осіб-підприємців, щоб оформити допомогу на дитину до 10 років.

Про це повідомив начальник управління Олександр Смикалюк.

Управління соціального захисту населення продовжує прийом документів для призначення допомоги на дітей до 10 років фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку.

«Станом на 1 червня 2020 року з заявами для призначення допомоги на дітей звернулося 128 осіб. 94 ФОПам, які подали заяви до 20 травня, уже призначено допомогу за цей місяць. Решта фізичних осіб-підприємців отримають її в червні за два місяці», – зазначив начальник управління соціального захисту населення Олександр Смикалюк.

Допомога призначається з місяця звернення на період карантину та на один місяць після дати його скасування, одному з батьків (опікуну) на кожну дитину до досягнення нею 10-річного віку (включно) у розмірі прожиткового мінімуму, встановленого для дітей відповідних вікових груп станом на 1 січня 2020 року та дорівнює сумі прожиткового мінімуму. 1779 гривень на місяць виплачується на дитину віком до шести років та 2218 гривень на місяць на дитину віком від шести до десяти років. Одержання інших видів допомоги, за винятком компенсації послуги «муніципальна няня», не впливає на призначення та виплату допомоги на дітей.

Для призначення допомоги на дітей заявник має подати/надіслати управлінню заяву за формою згідно з додатком до Порядку виплати допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку в паперовій або електронній формі із зазначенням соціального рахунку в установі уповноваженого банку та необхідні документи (відомості в паперовій або електронній формі). 

Читайте також: Надійно та без черг: як вирішувати «газові» питання онлайн

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024