У Нововолинську на ринку не дотримуються карантинних обмежень. ВІДЕО

05 Червня 2020, 18:00
Ринок у Нововолинську 980
Ринок у Нововолинську

На головному ринку Нововолинська ні продавці, ні покупці не дотримуються карантинних обмежень.

Про це йшлося у Нововолинській міській раді на засіданні комісії з питань ТЕБ та НС, повідомляє Нововолинськ.com

Більше того, присутнім показали відео, яке зняли вчора на Центральному ринку Нововолинська, де чітко видно, що нововолинці не дотримуються дистанції, а значна частина навіть не носить захисних масок.

Заступник міського голови Олександр Громик зазначив, що відсутність масок та недотримання дистанції  – це не всі проблеми, які на сьогодні є на ринку. Система оповіщення, яка мала б бути встановлена ще у перші дні його відкриття, відсутня. Така ж ситуація з перегородженням між  продуктовими та промисловими рядами.

У свою чергу, директор ринку Ігор Федоришин наголосив, що перегородження між  продуктовими та промисловими рядами уже втретє ламають, загалом контролювати людей у базарні дні надзвичайно складно.

Підсумовуючи, міський голова Віктор Сапожніков зазначив, що дотримання основних гігієнічних норм під час карантину – це справа кожного особисто. Однак, якщо нововолинці не носитимуть масок та не дотримуватимуться дистанції, ситуація із захворюваністю може різко погіршитися.

Нагадаємо, у Волинській області скасували карантинні пом’якшення, ухвалені 29 травня, крім пасажирських перевезень та залізничного сполучення.

Читайте також: На Волині посилили карантин

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024