На Волині складатимуть протоколи на підприємців, які не встановили біля своїх закладів смітники

07 Червня 2020, 16:44
1282

Виконавчий комітет Шацької селищної ради звертається підприємців з проханням встановити поблизу приміщень своїх закладів урни для сміття.

Адже це передбачено пунктом 8.8. Правил  благоустрою та утримання території населених пунктів Шацької селищної ради, йдеться на сайті органу місцевого самоврядування.

Смітники повинні бути металеві або бетонні. Заборонено встановлювати картонні коробки чи пластикові урни домашнього типу, адже в разі потрапляння в них недопалків вони можуть загорітися.

Власники закладів торгівлі, сфер послуг та громадського харчування повинні особисто контролювати наявність урн поблизу входу та виходу з приміщень. В разі їх відсутності, працівники селищної ради будуть видаватись приписи на встановлення. Якщо ж виконання приписів підприємці проігнорують, інспектори з благоустрою складатимуть адміністративні протоколи.

Після встановлення смітників суб'єкти підприємницької діяльності повинні їх утримувати в належному стані. Слідкувати, щоб вони були не пошкоджені та щоденно вивільняти з них сміття.

Встановити урни для сміття необхідно до 20 червня, щоб надалі уникнути візитів громадських інспекторів, які за невиконання цього прохання складатимуть адміністративні протоколи.

Читайте також: Працівники Шацької ОТГ допомогли озеленити оновлену вулицю селища

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024