На ринку у Рівному дозволять продавати квіти

11 Червня 2020, 10:32
764

Торговцям з ярмарку, що на вулиці Шевченка біля центрального ринку Рівного, дозволять торгувати після чергового послаблення карантину. 

Про це розповів міський голова Володимир Хомко, пише 7 днів. 

Після зустрічі влади з підприємцями, що торгують квітами вирішили підписати меморандум про подальші дії. 

«У нас була продуктивна зустріч із представниками так званого ярмарку, розташованого на вулиці Шевченка. Дійшли порозуміння, зараз виробляємо правила гри. В будь-якому випадку вони погодилися, що там не може бути торгівлі, але деякі їхні умови можна було б задовольнити. Тому, коли послабиться карантин, дамо їм допрацювати. Але водночас підпишемо меморандум про наші подальші дії», - зазначив міський голова. 

До слова, термін дозволу на роботу ярмарку завершується у лютому 2021 року. На зустрічі з представниками квіткарів Володимир Хомко наголосив, що буде просити  відповідні служби, щоб допомогли правильно і безпечно організувати таку торгівлю.

«У мене були представники квіткарів. Дійсно, у них сезонний товар, який просто пропаде, якщо вони його не продадуть. Для тих людей це дуже важливо, бо іншого заробітку вони не мають, тому я зараз буду радитися з представниками Держпродспоживслужби, епідеміологами. Можливо, вдасться якось там їх відгородити, запускати по двоє людей, щоб був окремий квітковий ринок і люди могли продати квіти та саджанці», - резюмував міський голова.  

Читайте також: Торговому центру у Рівному дозволили пустити свої маршрутки

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024