На Волині відкрили магазин світової мережі супермаркетів

10 Червня 2020, 18:00
На початку червня у райцентрі Ратне запрацював новий магазин – SPAR 2478
На початку червня у райцентрі Ратне запрацював новий магазин – SPAR

На початку червня у райцентрі Ратне запрацював новий магазин – SPAR.

Відвідати новенький супермаркет жителі та гості району можуть за адресою: смт Ратне, Волинської обл., за адресою вул. Центральна,2-А.    

Новий магазин мережі SPAR
Новий магазин мережі SPAR

Працює новий SPAR на умовах франчайзингу. Торгова площа закладу становить 266 метрів квадратних. Для зручності покупців встановили три каси та облаштували м’ясний відділ, кулінарію та відділ власної випічки. Незмінно, у магазинах мережі SPAR є відділ «Food to Go», де представлений широкий асортимент страв та напоїв для швидкого перекусу: фірмові хот-доги, італійські паніні та великий вибір запашної випічки. А також, ароматна свіжозмелена кава, яку можна випити на місці чи взяти з собою.


Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 300 магазинів, які діють у 48 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує чотири торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети понад 3000 кв.м).

Ключові цінності SPAR для покупців  це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.

Новий магазин мережі SPAR
Новий магазин мережі SPAR

Довідково:

SPAR Україна Корпорейшн

Історія SPAR розпочалася у 1932 році в Нідерландах. Нині SPAR – це найбільша у світі мережа маркетів, супермаркетів і гіпермаркетів. SPAR – це понад 13 300 магазинів, 87 років досвіду в 48 країнах на чотирьох континентах, в яких понад 200 000 співробітників забезпечують передовий сервіс щодня для 13,5 мільйонів покупців.

Із січня 2017 р. SPAR розвивається і в Україні як один з бізнес напрямків діяльності Інвестиційної Групи VolWest Group, що має багаторічний досвід успішної реалізації різноманітних проєктів, зокрема та у галузі рітейлу в Україні.

Читайте також: Міжнародний валютний фонд затвердив нову програму Stand-by для України

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024