«Ми впорались», – у «Епікурі» розповіли, як виходять із карантину

11 Червня 2020, 11:02
2928

Ситуація з коронавірусом на Володимир-Волинській птахофабриці знаходиться під контролем. Більшість працівників, у яких виявили вірус уже одужали, а ще кілька одужують зараз.  

Про це повідомили на офіційній фейсбук-сторінці фабрики Epikur.

У дописі йдеться, що завдяки злагодженим та системним діям підприємству вдалося пройти карантин без створення небезпеки для покупців та загрози зупинення виробництва.

«COVID-19 зачепив всю державу, все суспільство та бізнес. Ми не виняток, але ми впорались! За три місяці пандемії декілька десятків наших співробітників захворіли на цю хворобу, але ми підтримали кожного. Завдяки цьому усі випадки пройшли у легкій формі, люди одужали й ще кілька одужують зараз», – зазначають у дописі.

Також розповіли, що на початку березня на Володимир-Волинській птахофабриці було запроваджено особливий режим роботи та введені посилені міри бактеріальної безпеки для працівників всіх підрозділів. А саме:

  • перевели частину співробітників на віддалену роботу, для решти працівників посилили заходи профілактики і контролю, відповідно до рекомендацій МОЗ
  • запровадили обов’язковий температурний скринінг
  • забезпечили співробітників засобами індивідуального захисту (маски, респіратори, антисептики, тощо)
  • проводять регулярні тести співробітників на COVID-19 в приватній лабораторії
  • організували для співробітників прийом лікаря вищої категорії
  • посилили частоту дезінфекції офісних приміщень та транспорту
  • реалізують інші профілактичні заходи

«Володимир-Волинська птахофабрика сертифікована за стандартом ISO 22000 та реалізує свою роботу відповідно до системи HACCP, що гарантує біобезпеку продукції на всіх етапах виробництва, навіть у звичайному режимі роботи. Крім того, відповідно до досліджень та заяви Європейського агентства з безпеки продуктів харчування (EFSA), інфекція коронавірусу не передається через їжу, тому вимиті та термічно оброблені належним чином продукти не несуть загрози», – запевняють на підприємстві.

За словами пресслужби фабрики, коли у кількох працівників виявили коронавірус, на фабриці негайно вжили усі необхідні заходи, а контактних осіб відправили на самоізоляцію, зі збереженням усіх соціальних гарантій у трудових відносинах. Згодом вірус діагностували вже у них. Стан усіх хворих стабільний та більшість лікується вдома.

Читайте також: На птахофабриці у Володимирі-Волинському на COVID-19 захворіли 48 працівників

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024